Ladywalk 2021 Tarm

Ladywalk 2021 Tarm

Velkommen til Ladywalk i Tarm

DATO

Mandag den 31. maj 2021

Pris

Kr. 150

STED

Apoteker Rasmussens Plads, Tarm

DISTANCE

7 eller 12 km

Vi glæder os til at se dig til Ladywalk 2021

Ladywalk Tarm

Mandag den 31. maj 2021 går vi for 5. gang Ladywalk i Tarm, denne gang til fordel for Hjerteforeningen og Psykiatrifonden. 

Tag din veninde, nabo, kollega eller datter i hånden på en 7 eller 12 km tur i NATURENS RIGE ved Skjern Enge.  

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i Tarm.  

 

Det får du med i prisen...

  • T-shirt i din størrelse
  • Rygpose med indhold
  • En dejlig aften med god stemning
  • Støtter et godt formål
  • God motion
Rutebeskrivelse Praktisk info Toiletter Parkering Mad og drikkevarer Galleri
Rutebeskrivelse

Rutekort

Rutebeskrivelse

Ja og hvor går ruterne så hen? Begge ruter er lidt længere end 7 og 12 kilometer. Dette grundet stiernes længe og format i det åbne og naturskønne landskab i Skjern Enge.

Du vil på begge ruter komme til at gå langs Skjern Å, der er Danmarks vandrigeste å.

Her er ingen forstyrrende elementer, kun den rene natur så langt øjet rækker.

Hvis du vælger ruten på ca.12 km kommer du i nærheden af Lønborg kirke, som stammer fra 1100 tallet. Kirken ligger på et højdepunkt, hvorfra der er udsigt over Skjern Å-dal.

Følger du ruten 300 meter længere, kommer du ud til Lønborg Borgbanke, hvorfra du har den smukkeste udsigt over Skjern Å der snor sig udover engene.

Mærk følelsen af et kæmpe fællesskab når så mange kvinder danner en kilometerlang slange gennem landskabet i NATURENS RIGE.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i NATURENS RIGE.

 

Praktisk info

Praktisk info

Adresse:
Apoteker Rasmussens Plads
Ved Sundhedshus Tarm 
6880 Tarm

Transport til startstedet: Der er mulighed for at komme med offentlig transportmiddel til Tarm, startstedet ligger ca. 350 meter fra stationen. Hvis man kører i bil se parkeringsmuligheder under parkering. 

Startstedet: Du kan nemt finde start - og mål-området, som er lige foran Ringkøbing Landbobank, ud for Apoteker Rasmussens Plads, i forbindelse med Sundhedshuset i Tarm.

Udlevering af T-shirt og rygpose: Du får udleveret din T-shirt og rygpose på startstedet. Husk at medbringe de oplysninger du får fra Ladywalk, når du tilmelder dig på dagen.

Holdudlevering: (grupper af 11 personer og flere) Udlevering af materiale sker på pladsen mellem Apoteker Rasmussens plads og Sundhedshus Tarm indgang A. Hold øje med de informationer som er på stedet for at synliggøre, hvor holdkaptajnen skal henvende sig for at få udleveret holdets kasse med T-shirts og rygposer. Husk at medbringe de oplysninger fra Ladywalk, som holdkaptajnen får ved tilmelding.

Forudtilmeldte – udlevering til enkeltpersoner og grupper under 11 personer. Udlevering af materiale sker inde i Sundhedshuset i forgangen. Hold øje med de informationer der er på stedet for at synliggøre, hvor forudtilmeldte enkeltpersoner og grupper under 11 personer skal henvende sig for at få udleveret deres T-shirt og rygpose. Husk at medbringe de oplysninger du har modtaget fra Ladywalk ved tilmelding..

Eftertilmelding: Eftertilmelding er muligt inde på Sundhedshuset fra indgang B. Eftertilmelding på dagen koster 180 kr. OBS! Her kan vi ikke garantere t-shirt i årets farve. Vi modtager MobilePay, se skilt med nr. ved standen.

Program for 2020:
Offentliggøres senere

Årets åbningstaler: Ulla Svendsen – leder af Sundhedscenter Vest

Væske på ruten: Der vil være et væskedepot på både 7 km og 12 km ruten.

Tilskuere: Du må gerne tage din mand eller andre, der bare har lyst til at se, hvordan det ser ud, når mere end 3.500 kvinder går i samlet flok ud i NATURENS RIGE.

 

 

Toiletter

Toiletternes placering

Der vil være mulighed for at benytte de indendørs faciliteter i forhold til omklædning og toiletter. Der er stillet toiletvogn op ude foran Sundhedshus Tarm.

Parkering

Parkering

Der er mulighed for at parkere forskellige steder i Tarm tæt på startstedet eller ved Tarm Idrætscenter. Der er skilte til p-pladserne ellers se kortet her.

Hvis man kører i bil, er der mulighed for at parkere rundt i byen tæt på startstedet. Vi vil opfordre til, at du fylder bilen med din nabokone, din kollega, din mor og svigermor, din datter eller andre som kunne trænge til at blive forkælet med en gåtur i den VESTJYSKE NATUR.

Se kortet her
Mad og drikkevarer

Mad og drikkevarer

Der vil igen være mulighed for at forudbestille mad inden arrangementet. Klik her for at se, hvad du kan forudbestille. Der vil også være mulighed for at købe mad og drikkevarer i byen på selve aftenen.

 

Galleri

Se billeder fra Ladywalk

Billederne fra 2019 er nu opdateret.

Se her

Kontakt den lokale arrangør

Har du spørgsmål angående startstedet i Tarm er du velkommen til at kontakte den lokale arrangør.

Kontaktoplysninger

  • Navn: Sundhedscenter Vest
  • Telefon: 99 74 19 12

BETALINGSMULIGHEDER