5.960 deltagere i Odense i 2019

5.960 deltagere i Odense i 2019

Vi ses den 25. maj 2020

5.960 deltagere i Odense i 2019

5.960 deltagere i Odense i 2019

Vi ses den 25. maj 2020

Velkommen til Ladywalk i Odense

DATO

Den 25. maj 2020
Kl. 18.30

Pris

Kr. 150,-

STED

Dyreskuepladsen, Odense

DISTANCE

7 eller 12 km

Ladywalk Odense

Stor succes – men også store udfordringer ved åres Ladywalk i Odense!

Det blev desværre ikke helt den oplevelse at være på årets Ladywalk, som vi arrangører havde drømt om. Udgangspunktet var de seneste to arrangementer, som vi har fået rigtig fine tilbagemeldinger på, så optimismen var stor. Og til vores store glæde er markedsføringen af Ladywalk lykkes over al forventning, med det resultat at deltagerantallet steg med mere end 1.500 personer – dvs mere end 33%, helt uhørt, og klar den største procentvise fremgang i Danmark. DET vil vi gerne takke alle deltagere for, en fantastisk opbakning som jo giver flere penge til de godgørende formål.

Desværre betød den store fremgang også nye udfordringer, og lad det være sagt uden omsvøb, de udfordringer løste vi ikke tilfredsstillende på dagen. Især udfordringer omkring udlevering af poser og tasker ærgrer vi os over, og beklager, presset på parkering, plads på ruten er sværere at løse med et trylleslag, og det magtede vi ikke i år trods forsøg.

Heldigvis er vi så heldige, at vores søde deltagere for det meste tog udfordringerne i stiv arm, godt hjulpet af rimeligt vejr, noget godt musik fra ’husorkesteret’, og naturligvis det dejlige samvær med kollegaer, veninder m.m., som jo er essensen af arrangementet.

Vi takker endnu engang for jeres fantastiske opbakning, og håber at vi får chancen for at bevise for alle, at vi kan magte at få det til at glide næste år. Arbejdet er gået i gang for at afhjælpe de udfordringer, vi havde, ruteændring, mere info inden og under arrangementet, samt en opgradering på antallet af hjælpere er nogle af de ting vi er i gang med, og så skal vejret bare arte sig, så bliver 2020-udgaven af Ladywalk Odense igen til den gode oplevelse vores dejlige deltagere fortjener.

På arrangørernes vegne,

På gensyn 25. maj 2020

 

  

 

Det får du med i prisen...

  • T-shirt i din størrelse
  • Rygpose med indhold
  • En dejlig aften med god stemning
  • Støtter et godt formål
  • God motion
Rutebeskrivelse Praktisk info Toiletter Parkering Mad og drikkevarer Galleri
Rutebeskrivelse

Rutekort

Rutebeskrivelse

Fra startstedet på dyrskuepladsen, bliver man ledt via sygehuset, forbi Odense Boldklub og derefter ind på stisystemet ved den hyggelige Odense å. Ruten fortsætter ud igennem Dalum, med det hyggelige Fruens Bøge og skovsøen som nogle af højdepunkterne. Her deler ruten sig, og mens 7km går tilbage mod startstedet, så begiver 12 km ruten sig ud forbi Dalum rideskole, videre af stisystemet bag rideskolen, som gemmer på lidt ukendte naturområder, trods nærheden af beboelse og motorvej. Når sløjfen for 12 km ruten vender, så går man hjemad via Dalumvej, kommer forbi Dalum Kirke og går det sidste stykke gennem Fruens Bøge og tilbage til Dyrskuepladsen.

Praktisk info
Toiletter

Toiletternes placering

Parkering

Parkering

Der kan parkeres på Zoo’s parkeringsplads. Der er indkørsel fra Østergaards Allé.  Østergaards Allé er en sidegade til Carl Baggers Allé og Clausens Allé.
Bemærk at det ikke er muligt at bruge indkørslen til P-pladsen ved Zoo.

Der vil være P-vagter til at hjælpe jer med at finde ledig P-plads på parkeringspladsen.

Hvis I kommer i bus, beder vi jer kontakte Carsten Hansen 4045 7860 for reservation af bus parkering.

Mad og drikkevarer
Galleri

Se billeder fra Ladywalk

Billederne fra 2019 er nu opdateret.

Se her

Kontakt den lokale arrangør

Har du spørgsmål angående startstedet i Odense er du velkommen til at kontakte den lokale arrangør.

Kontaktoplysninger

  • Navn: Carsten Hansen
  • Telefon: 40 45 78 67
  • E-mail: ch@firmaidraet.dk