Ladywalk 2022 Agger

Ladywalk 2022 Agger

Velkommen til Ladywalk i Agger

DATO

Mandag den 30. maj

PRIS

Kr. 170

STED

De Sorte Huse, Agger

DISTANCE

7 eller 12 km

Vi glæder os til at se dig til Ladywalk 2022

Ladywalk Agger

Det er igen tid, hvor vi skal hygge samtidig med, at vi støtter op om sygdomsramte kvinder. I 2022 støtter du Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen ved at deltage i Ladywalk.
I Agger går du i Nationalpark Thy, ved sø, hav, skov og fjord. Du vælger på dagen, om du vil gå 7 el. 12 km.

Tilmeld dig Ladywalk, vi lover dig, at vi gør alt for at give dig en helt unik oplevelse med live musik, hygge og lokale boder. Du får en aften med oplevelser, veninde/familietid og skønne minder.

Tag din veninde, nabo, kollega, datter, svigermor el. mor i hånden på en 7 el. 12 km lang rute i den smukkeste natur og skab nogle uforglemmelige stunder sammen, i en god sags tjeneste.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i Agger.

 

Det får du med i prisen:

  • T-shirt i din størrelse
  • Rygpose med indhold
  • En dejlig aften med god stemning
  • Støtter et godt formål
  • God og hyggelig motion i Naturskønne omgivelser i dit eget tempo.
Rutebeskrivelse Praktisk info Toiletter Galleri
Rutebeskrivelse

Rutekort

Rutebeskrivelse

7 km. Vi starter ved De Sorte Huse, hvor vi går op til Vesterhavet, og du vil næsten ikke tro dine egne øjne, det er så smukt. Havet, sandet hybenrosen havtorn marehalmen og det smukke hav og sand, danner rammerne om et billede sammen med glade piger, der nyder hinandens selskab. Herefter går vi et stykke ud på Agger Tange (det fredede fuglerasteområde) her ser du Lagunesøerne med masser af knopsvaner og sangsvaner, fiskehejren, galowaykvæg og måske et rådyr. Herefter går vi op på den ny betonsti den gamle arbejdsvej hvor vi ser Limfjorden og den smukke kystby Agger. 
Vi går på syd diget, hvor vi ser Flade Sø og Lodbjerg fyr og med kik til havet på vej hjem til startstedet. Her har du måske muligheden for at se solnedgang i havet.

12 km. Vi starter ved De Sorte Huse og turen går rundt om Flade Sø. Vi starter med at gå op til Vester-havet, vi går langs den nye smukke betonsti. Også her på ruten får du fuld valuta for alle sanserne, det er så smukt. Vi har Flade Sø på sin højre hånd og Vesterhavet på din venstre hånd. Vi får en skøn og dejlig gåtur gennem heden til Lodbjerg skov. Her dufter og stråler lyngen, sandet, havet, kongens knapper mm. om kap med de glade piger der nyder hinandens selskab. inden turen går på diget hjem til Agger. På diget hjem kan du være heldig at se solnedgang i havet.
På denne rute ser, mærker og dufter du også sø, hav, skov, å og fjord og naturens fugle og måske rådyr.

 

Praktisk info
Toiletter

Toiletternes placering

Galleri

Se billeder fra Ladywalk

Billederne fra 2021 er nu opdateret. 

Se her

Kontakt den lokale arrangør

Har du spørgsmål angående startstedet i Agger er du velkommen til at kontakte den lokale arrangør.

Kontaktoplysninger

  • Navn: Lone Mark
  • Telefon: 40 32 14 35
  • E-mail: lone.agger2@gmail.com