Samarbejdspartnere 2020

Ladywalks samarbejdspartnere for 2020 vil løbende blive opdateret. 

Marc Lauge Jeans

Marc Lauge A/S har over 30 års erfaring i modebranchen. De største fokusområder hos Marc Lauge er design, kvalitet og tidens trends. Marc Lauge lever for at skabe ”tidens tøj” til den moderne kvinde. Marc Lauge lagde ud med at udvikle trends og har været med til at sætte en standard for kvaliteten på jeans. Inden for de seneste år har Marc Lauge også udviklet flere kollektioner, som også lever op til de høje standarder og forventninger fra det krævende marked. I dag fører modehuset Marc Lauge tre brands, Marc Lauge, MAPP og DNY. 

Besøg Marc Lauge Jeans

Kleenex

Kleenex er verdens største brand indenfor lommetørklæder, og bruges af millioner af mennesker over hele verden – hver dag!
Vi støtter LadyWalk fordi vi her kommer i kontakt med lige præcis de kvinder, der er vores målgruppe: Aktive, sociale og glade kvinder i deres bedste alder!

Besøg kleenex

Small Danish Hotels

Hos Small Danish Hotels finder du skønne hoteller midt i byens bankende hjerte og hyggelige kroer smukt placeret nær skov, sø og vand. Fælles for dem alle er, at de oser af charme, nærvær og varme. Og de lægger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab. Alle står klar til at give dig stjernestunder, du vil nyde i nuet og mindes med glæde – vi kalder det ”moments of happiness”.

Besøg Small Danish Hotels

Boozt

Boozt.com er en onlineshop med tøj, sko, accessories, sport og beauty til hele familien. Her finder du de nyeste trends og det bedste sportsudstyr, med over 600 skandinaviske og internationale brands som adidas, New Balance, Polo Ralph Lauren, Under Armour, Filippa K, Puma og Molo. 

Besøg boozt.com

Tena

Millioner af kvinder oplever i øjeblikket let ufrivillige vandladning. Faktisk vil én ud af tre kvinder over 35 opleve uventede lækager, så du er langt fra alene.  

Inkontinens skal ikke afholde dig fra at gøre, hvad du har lyst til, uanset om du elsker at løbe, ride eller hoppe i trampolin.

Alle produkter i vores TENA Discreet serie er udviklet, så du kan føle dig sikker og godt tilpas hver dag og i alle situationer.

Besøg Tena

Green Comfort

Besøg Green Comfort
"Ønsker du at blive en af Ladywalks kommende samarbejdspartnere?"
Så kontakt vores eventkoordinator på: