Samarbejdspartnere 2019

Ladywalks samarbejdspartnere for 2019 vil løbende blive opdateret. 

Zentabox

Zentabox er vitaminer og mineraler 100% tilpasset dig og din krop. Ved hjælp af vores gratis online sundhedstest eller ernæringseksperter hjælper vi dig med at sammensætte dit eget daglige tilskud ud fra vores mere en 25 forskellige produkter. Hver Zentabox produceres unikt til dig med 28 dages daglige tilskud, og leveres gratis hver 4 uge. Pakket og kontrolleret på Dansk Apotek.   

Prøv Zentabox Sundhedstest her

Kleenex

Kleenex er verdens største brand indenfor lommetørklæder, og bruges af millioner af mennesker over hele verden – hver dag!
Vi støtter LadyWalk fordi vi her kommer i kontakt med lige præcis de kvinder, der er vores målgruppe: Aktive, sociale og glade kvinder i deres bedste alder!

Besøg kleenex

Small Danish Hotels

Hos Small Danish Hotels finder du skønne hoteller midt i byens bankende hjerte og hyggelige kroer smukt placeret nær skov, sø og vand. Fælles for dem alle er, at de oser af charme, nærvær og varme. Og de lægger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab. Alle står klar til at give dig stjernestunder, du vil nyde i nuet og mindes med glæde – vi kalder det ”moments of happiness”.

Besøg Small Danish Hotels

Boozt

Boozt.com er en onlineshop med tøj, sko, accessories, sport og beauty til hele familien. Her finder du de nyeste trends og det bedste sportsudstyr, med over 600 skandinaviske og internationale brands som adidas, New Balance, Polo Ralph Lauren, Under Armour, Filippa K, Puma og Molo. 

Besøg boozt.com

KiMs

Lysten til sprøde chips fyldt med smag kan komme over dig når som helst. Derfor har KiMs været i køkkenet, hvor de har tryllet og eksperimenteret for til sidst at kunne præsentere KiMs Treat Food.

”Værsgo!” siger vi bare. Med KiMs Treat Food får du chips til den gode samvittighed. Det er nemlig chips med alt det sjove, men med 30 % mindre fedt.

Besøg KiMs

Tena

Millioner af kvinder oplever i øjeblikket let ufrivillige vandladning. Faktisk vil én ud af tre kvinder over 35 opleve uventede lækager, så du er langt fra alene.  

Inkontinens skal ikke afholde dig fra at gøre, hvad du har lyst til, uanset om du elsker at løbe, ride eller hoppe i trampolin.

Alle produkter i vores TENA Lady serie er udviklet, så du kan føle dig sikker og godt tilpas hver dag og i alle situationer.

Besøg Tena

Green Comfort

Besøg Green Comfort

Valsemøllen

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og spændende produkter. Vi viderefører de stolte traditioner på egne møller i Danmark, og vores produkter er dyrket uden stråforkorter og uden brug af nedvisningsmidler.

Bag Valsemøllen står dygtige fagfolk, der hver dag tænker nyskabende og producerer mel af gode råvarer i høj kvalitet. Vi har stort fokus på håndværket og den rendyrkede kærlighed til bagning og ønsker at inspirere dig, der elsker at bage – til dem du holder af.

Besøg Valsemøllen

Måltid til døren

Måltidtildøren.dk blev stiftet tilbage i 2014, med visionen om at være en komplet guide til de bedste udbydere af måltidskasser i Danmark. Ideen opstod da en måltidskasse havde hjulpet enormt meget i en ellers travl hverdag. Derfra blev lysten til at viderebringe denne oplevelse og de mange fordele skabt. Resultatet er en sammenligningsportal, hvor vi har samlet alle udbydere af måltdiskasser i Danmark, så alle personer kan finde en løsning der både vil lette hverdagen, og skabe glæde og hygge ved middagsbordet.

Besøg Måltid til døren

Fodslaw

Vandreforeningen Fodslaw er en forening for alle. Der er 38 lokalafdelinger i hele landet, og alle arrangerer en eller flere ugentlige vandreture/motionsture i deres lokalområde.

Både Landsforeningen og flere lokalforeninger arrangerer også vandrerejser både i Danmark og i udlandet.

Find en lokalforening nær dig og kom med på et par prøveture.

Sæt et mål for din vandring, det er sundt for dit helbred.

Besøg Fodslaw

Marc Lauge Jeans

Marc Lauge A/S har over 30 års erfaring i modebranchen. De største fokusområder hos Marc Lauge er design, kvalitet og tidens trends. Marc Lauge lever for at skabe ”tidens tøj” til den moderne kvinde. Marc Lauge lagde ud med at udvikle trends og har været med til at sætte en standard for kvaliteten på jeans. Inden for de seneste år har Marc Lauge også udviklet flere kollektioner, som også lever op til de høje standarder og forventninger fra det krævende marked. I dag fører modehuset Marc Lauge tre brands, Marc Lauge, MAPP og DNY. 

Besøg Marc Lauge Jeans
"Ønsker du at blive en af Ladywalks kommende samarbejdspartnere?"
Så kontakt vores eventkoordinator på: