Gå for en god sag

Ladywalk donerer hvert år til organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder i Danmark.
I 2022 vil Ladywalk støtte Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen

Hjerteforeningen

Vi er stolte over at være med som partner igen i 2021, og vi ser hvert år, at rigtig mange af vores medlemmer tidligt efterspørger billetter, fordi det efterhånden er blevet en rigtig god og hyggelig tradition for dem at gå med som firmahold eller privatpersoner.

Hjerteforeningen og Ladywalk har begge fokus på sygdomsramte kvinder, og på at kvinder får mere motion ind i hverdagen – og gerne i et socialt fællesskab.

Sammen gør vi en stor forskel for kvinder med hjertesygdom, for vi kan tydeligt se sammenhængen mellem både den mentale og fysiske sundhed og hjertets generelle sundhedstilstand.

Med deltagelse i Ladywalk som målet, har mange kvinder mulighed for og incitament til en motionsform, der nemt kan passes ind i en travl hverdag – også hvis man ikke er motionsfan.
Hvert skridt er et skridt i den rigtige retning mod et sundere og bedre liv med et hjerte, der holder længere. En daglig gåtur på ca. en halv time reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdommen med 30 procent – jo længere du går, desto mindre er risikoen. Samtidig er gang godt mod søvnløshed, depression, angst og stress, og du træner ligeledes din hjernes hukommelse og kreativitet.

Vi er nået langt på hjerteområdet de seneste år, men der er stadig brug for forskning i bl.a. forskelligheden i kvinders og mænds hjerter, og der er stadig brug for at oplyse om vigtigheden af motion i hverdagen.
Derfor går pengene fra årets Ladywalk til forskning i kvinder og hjertesygdomme.

Tak til alle jer kvinder, der stiller op hvert år og gør Ladywalk til den fantastiske begivenhed, den er. Vi glæder os til at møde jer rundt om i landet i september.

Endometriose Foreningen

Endometriose er en kronisk underlivssygdom, som ca. 120.000 danske kvinder i den fødedygtige alder rammes af, men mange kvinder kender slet ikke til sygdommen og ikke er klar over, at de lider af endometriose. 

Endometriose kan bl.a. medføre invaliderende underlivssmerter, træthed og fertilitetsproblemer og påvirker tusindvis af kvinder og pigers liv hver dag.

Endometriose Foreningen er en støtteorganisation for piger og kvinder med endometriose. Vi fokuserer blandt andet på at udbrede kendskabet til sygdommen og støtter forskning, for derigennem at kunne hjælpe de berørte kvinder, til at få en hurtigere diagnose og en forbedret livskvalitet.

”Vi sender en stor tak til Ladywalk - Vi er umådeligt glade for, at vi er blevet udvalgt til at være støttemodtager i 2022.
Og tak til alle jer, der vælger at deltage i Ladywalk og dermed støtte to gode formål.”

Tag en snak med en af vores repræsentanter på startstederne eller klik ind på www.endo.dk, hvis du vil vide mere om endometriose.

Hvad har Ladywalk støttet igennem årene.

Hvem skal Ladywalk støtte i 2023?

Ladywalk vil også i 2023 donere beløb til foreninger, der støtter sygdomsramte kvinder. Alle kan foreslå foreninger, der skal modtage støtte fra Ladywalk i 2023.

Ansøgningsfristen for at indstille foreninger til at modtage penge i 2023 er den 1. juli 2022. Kun skriftlig begrundede ansøgninger indsendt før denne dato vil komme i betragtning.

Send en skriftlig begrundet ansøgning til formanden for Ladywalk, Ivan Mejlgaard, på ivan@ladywalk.dk