Gå for en god sag

Ladywalk donerer hvert år til organisationer, der støtter sygsdomsramte kvinder i Danmark.
I 2019 vil Ladywalk støtte Psykiatrifonden og Hjerteforeningen. 

Psykiatrifonden

Hver femte unge kvinde (18-25 år) oplever svære symptomer på angst, som kan gøre det svært at leve et normalt, aktivt og socialt ungdomsliv.
Med Ladywalks støtte til kampagnen Sig det højt - stop angsten kan vi sammen gøre flere i stand til at tale om det og handle, hvis de oplever symptomer på angst, stress eller pres hos dem selv eller andre. 
For det er første skridt mod hjælp, behandling og bedring. 

Vi vil gøre op med perfekthedskulturen og have flere til at åbne op og tage snakken med hinanden om det, der er svært. Og hvor flyder samtalen lettere – også om livets svære emner – end på en god gåtur, som til Ladywalk?

Vi glæder os til sammen med Ladywalk og alle I seje deltagende kvinder at sætte fokus på et vigtigt emne, der præger alt for mange unge kvindeliv i dag.

Hjerteforeningen

Ladywalk er en utrolig vigtig samarbejdspartner for Hjerteforeningen og derfor er vi rigtig glade og stolte over, at vi igen i 2019 er med til Ladywalk.

Hvert år imponerer Ladywalk med at samle langt over 40.000 kvinder rundt om i landet for i fællesskab, at sætte fokus på det sunde i at gå, og det dejlige ved at kunne hjælpe andre kvinder, mens man går.

Vi er stolte over og glade for, at vi har mulighed for at være med til dette fantastiske arrangement igen i 2019, og vi glæder os til at møde jer alle i de 14 startbyer til maj.

Sammen med Ladywalk og alle jer gående kvinder, udgør vi en stor og vigtig forskel for rigtig mange danske kvinder, ikke kun på selve dagen, men også langt ude i fremtiden via den vigtige forskning.
Donation fra Ladywalk går nemlig til forskning i kvinder og hjerte-kar-sygdomme.

Sammen kan vi gøre den forskel, der på betyder, at færre kvinder vil dø af hjerte-kar-sygdomme i fremtiden.

Tak fordi du stiller op og går for dig selv og andre kvinder.

 

Hvem skal Ladywalk støtte i 2020?

Ladywalk vil også i 2020 donere beløb til foreninger, der støtter sygdomsramte kvinder. Alle kan foreslå foreninger, der skal modtage støtte fra Ladywalk i 2020.

Ansøgningsfristen for at indstille foreninger til at modtage penge i 2020 er den 1. juli 2019. Kun skriftlig begrundede ansøgninger indsendt før denne dato vil komme i betragtning.

Send en skriftlig begrundet ansøgning til formanden for Ladywalk, Ivan Mejlgaard, på ivan@ladywalk.dk