Ladywalk 2022 Sønderborg

Ladywalk 2022 Sønderborg

Velkommen til Ladywalk i Sønderborg

DATO

Mandag den 30. maj

PRIS

Kr. 170

STED

SFS-Hallen, Sønderborg

DISTANCE

7 eller 12 km

Tak for opbakningen i 2021

Ladywalk Sønderborg

Det var med lidt spændte forventninger vi gik foråret i møde.

Kunne/måtte vi afholde Ladywalk 2021?

Det blev besluttet at fordele deltagerne over 2 dage og ikke med de sædvanlige festligheder. Myndighederne satte som krav, at ruterne ikke blev afmærket, så det var op til deltagerne at gå hvor de ville og når de ville.

Vi var selvfølgelig meget spændt på, hvor mange der så ville deltage. Men alt taget i betragtning er vi glade for de 1587 ladies, som deltog i Sønderborg. Det er knap det halve af, hvad der ellers deltager.

Men vejret i de 2 dage viste sig fra den allerbedste side. Og afhentning af T-shirts og rygsække forløb uden problemer. Her var det stor hjælp at Rema 1000 havde sponsoreret bæreposer, hvor det hele blev pakket i. (bortset fra de store hold).

Vi fik mange tilkendegivelser om, at det var godt at Ladywalk 2021 blev gennemført, selv i den skrabede udgave.

Det er helt sikkert, at når vi kommer til 2022, står der mange og tripper for at komme ud og gå og støtte det gode formål, som Ladywalk står for.

På gensyn mandag, d. 30. maj 2022.

Rutebeskrivelse Toiletter Galleri
Rutebeskrivelse

Rutekort

Rutebeskrivelse

RUTE   

Ruterne på henholdsvis 7 km og 12 km er de samme som i 2019.

Starten er fra SFS-Hallen og går langs Borgmester Andersens Vej til Kathrinelund. Her møder vi den forårsfriske Sønderskov. Turen fortsætter gennem skoven ad Kokærmosevej til Huholtvej, og fortsætter ad Sdr. Landevej hen til Klinting. Her skilles ruterne.

12 km drejer ned ad Stenholt, hvor du vil opleve en formidabel udsigt ud over Sønderborg Bugt. Det er lige til at miste pusten – så smukt er det. Turen fortsætter ned til Gendarmstien som følges hen til Lambjerglund. Denne del af turen siger bare spar to til en naturoplevelse. Grønne marker på den ene side – med enkelte huse – og en udsigt over Høruphav til Kegnæs på den anden side af vandet.

For enden af Gendarmstien møder vi sommerhusområdet Lambjerglund, hvor vi stikker næsen mod nord og møder Sdr. Landevej. Efter et kort stykke ad cykelstien kommer vi igen hen til Klinting.

Her slås 12 km ruten igen sammen med 7 km. De følges ad op til Lambjergskovvej. Her er vi omgivet af grønne marker, levende hegn og et enkelt sted en duft af landbrug.

Lambjergskovvej følger udkanten af Vollerup. Her er der udsigt til nyt spændende boligbyggeri og senere gennem den ældre del af Vollerup med de gamle charmerende huse. Vi drejer nu ned ad Huholtvej, forbi Rideskolen og kommer igen ind i Sønderskoven ad Brudgomsalle. Det sidste stykke inden målet ved SFS-Hallen, går vi ind over Sundsmarkscentrets fodboldbaner. Dette fodboldanlæg er Sønderborgs største, hvor der er etableret 12 stk. 11-mands baner (incl. 1 kunststofbane).   

Ønsker du en rutebeskrivelse, kan du printe den her.

 

Toiletter

Toiletternes placering

Toiletter forefindes i SFS-hallen.

Galleri

Se billeder fra Ladywalk

Billederne fra 2019 er nu opdateret.

Se her

Kontakt den lokale arrangør

Har du spørgsmål angående startstedet i Sønderborg, er du velkommen til at kontakte den lokale arrangør.

Kontaktoplysninger

  • Navn: Ingrid Romsø
  • Telefon: 24 43 92 20
  • E-mail: ingrid.romsoe@jubii.dk