1.220 deltagere i Rønne i 2019

1.220 deltagere i Rønne i 2019

Vi ses den 25. maj 2020

1.220 deltagere i Rønne i 2019

1.220 deltagere i Rønne i 2019

Vi ses den 25. maj 2020

Velkommen til Ladywalk i Rønne

DATO

Den 25. maj 2020
Kl. 18.30

Pris

Kr. 150,-

STED

Ny startsted oplyses senere

DISTANCE

7 eller 12 km

Ladywalk Rønne

Endnu en gang levede øen op til sit navn Solskinsøen og præsterede Ladywalkvejr, sol, blå himmel, lidt vind og 1220 glade deltagere.

Det var en dejlig dag både for deltagere og hjælperne fra Rønne Roklub, som er lokal arrangør af Ladywalk

Udleveringen af trøjer og rygposer startede kl 15.30 og vi havde en jævn strøm af deltagere, som afhentede deres ting. Der var en smule kø lige omkring kl 18.00 men alle var klar til taler og uddeling af pokaler til de 3 største hold. 
Tak til holdlederne, som gør et stort arbejde med at samle holdene.

Vi havde fået Ingrid Funch Jørgen, fra kvindekrisecentret, som taler og udover det vigtige i at motionere, talte hun om emnet angst og hvor vigtigt det, er at turde tale om det, så angst ikke er et tabu. Der er desværre rigtig mange kvinder, som lider af angst.

Opvarmning forestod Birgit Hjort for, som trods udfordringer med både musik og podie, klarede det så fint, at deltagerene var klar til tiden

Inden afgang var der mange, som benyttede sig af Forever Livings tilbud, om at få masseret fødder, så de var parate til turen i skoven, når starten gik kl 18:30.
Det var en dejlig flok at sende afsted på enten 7 eller 12 km. ud i den grønne skov, med sine fantastiske forskellige nuancer. Ved vandrasten, var det ikke mindre farverigt, da Karin og mændene havde tryllet med krus i diverse kulører, et festligt skue.

Ved hjemkomsten stod hjælperne klar med lidt snacks, til stor glæde for deltagerne, som trængte til lidt salt efter en dejlig tur.

Rønne Roklub siger tak de bedste Ladywalkere, vi bliver altid mødt med smil fra deltagerne og I er så gode til at rydde op efter jer selv, både på pladsen og i naturen, så det er en sand fornøjelse at være en del af.

Det var sidste gang Ladywalk kunne starte fra Almegårds kaserne. Næste år bliver det med nyt startsted og ny arrangør, der vil blive offenliggjort senere. 

På egne vegne, vil jeg takke for at have fået lov til at være lokalkontaktperson.

Tak til alle jer der deltog, i ønskes en rigtig god sommer!
Vi håber at se jer igen i 2020.  

Det får du med i prisen...

  • T-shirt i din størrelse
  • Rygpose med indhold
  • En dejlig aften med god stemning
  • Støtter et godt formål
  • God motion
Rutebeskrivelse Praktisk info Toiletter Parkering Galleri
Rutebeskrivelse

Rutekort

Rutebeskrivelse

Starten går fra Almegårds kaserne/sportspladsen ud til hovedvagten, her drejes til venstre ad Almegårdsvej og lige frem mod Haslevej, som krydses. Vi får hjælp af de søde hjemmeværnspiger, som holder styr på trafikken for os.

Inde i den forårsgrønne skov, følges både 7 og 12 km ruten ad, ud mod vandposten, som er ca. 3 km ude på ruten. Her står de forventningsfulde hjælpere, klar med drikkevarer til jer.

7 km ruten drejer til højre ved vandposten og går hjem ad skovstierne for at vende tilbage til kasernen.

12 km ruten fortsætter lige ud fra vandposten og kommer helt ud til havet, der vil I komme forbi Sorthat strand (Her er offentligt toilet).

Det er en fantastisk natur vi har omkring os, så husk at nyde, at du kan se hav, himmel, skov og sø når du fortsætter ud mod Safirsøen Turen fortsætter langs vandet og når I kommer til Levkavej, drejes der til højre (der er for øvrigt et offentligt toilet her). I vil på vejen da kunne se resterne af den gamle fabrik Hasle Klinker. Turen fortsætter og I vil komme forbi Kaptajnhuset hvor der er en naturlegeplads, Safirsøen som I nu har på højre side og forbi Skovly, før I atter går ind i skoven. Her vil der være vandpost og så er det hjemad gennem skovstierne tilbage til Almegårds kaserne.

Praktisk info
Toiletter

Toiletternes placering

Parkering

Parkering

Kan ske på selve kaserneområdet i de afmærkede båse.
Kom i god tid, da der kommer mange biler. Det vil være en god ide at arrangere samkørsel, eller cykle til startstedet, hvis muligt.

Galleri

Se billeder fra Ladywalk

Billederne fra 2019 er nu opdateret.

Se her

Kontakt den lokale arrangør

Har du spørgsmål angående startstedet i Rønne er du velkommen til at kontakte den lokale arrangør.

Kontaktoplysninger

  • Navn: Esther Løsholt
  • Telefon: 51 90 06 03