2.467 deltagere i Frederikshavn i 2019

2.467 deltagere i Frederikshavn i 2019

Vi ses den 25. maj 2020

2.467 deltagere i Frederikshavn i 2019

2.467 deltagere i Frederikshavn i 2019

Vi ses den 25. maj 2020

Velkommen til Ladywalk i Frederikshavn

DATO

Den 25. maj 2020
Kl. 18.30

Pris

Kr. 150,-

STED

Frederikshavn Firmaidræt Klub

DISTANCE

7 eller 12 km

Ladywalk Frederikshavn

Tak til 2.467 deltager i Frederikshavn                                         

Vi havde en rigtig god dag, hvor der blev hygget, snakket og grinet max i alle kroge og hjørner både ude og ind, skønt at det altid er så hyggeligt at se jer alle med de store smil på læben. Hvilket vi jo også fik brug for lige før start.

Malurt i bægret blev, at 45 minutter før start, forvandlede vores Ladywalk vejr (delvis solskin og lidt småregn) blev vejret pludselig til meget regn, rusk, blæst og hagl, og vores målportal blev revet i stykker, så alle deltagerne kom ind i hallen, hvor der var tørvejr. Desværre kunne vi hverken, få taler, musik eller opvarmning til at foregå på vores udendørs opstillede scene, vi blev desværre nød til at lave en hurtig taler kasse og det foregik derfor i hallen. Opvarmning blev vi nød til at springe over i år, det var ganske simpelt umuligt.

Da klokken nærmede sig 18.30, og vi begyndte at gå udenfor, stoppede det dårlige vejr og vi kunne starte i tørvejr, og hele turen foregik i tørvejr. Regnen og blæst kom tilbage, da vi næsten, da alle i skønne deltagere kom tilbage, og vi blev endnu engang nød til at trække indenfor mht. uddeling af chips, ellers ville de blæse væk.

Trods vores vejrmæssige udfordringer i år, så havde vi alle både deltagere og hjælpere en hyggelig dag, og er sikke på at vores strabadser gjorder, at vi bare rykkede sammen og fik det bedste ud ad det. Tak for jeres måde at være på.

Vi glæder os til at se jer alle og gerne flere den 25. maj 2020, på gensyn

Det får du med i prisen...

  • T-shirt i din størrelse
  • Rygpose med indhold
  • En dejlig aften med god stemning
  • Støtter et godt formål
  • God motion
Rutebeskrivelse Praktisk info Toiletter Parkering Mad og drikkevarer Galleri
Rutebeskrivelse

Rutekort

Rutebeskrivelse

Ladywalk Frederikshavn går under palmerne, på vores rute går vi igennem et fritidsområde, og langs med Kattegat, ned til Europas nordligste palmestrand, hvor du kan gå i depot, og nyde udsigten til de små øer Hirsholmene og Deget, mens du nyde lidt at drikke, før turen går videre ind gennem byen og tilbage til start/målområde, hvor vi hepper på hygge.

Der er gode muligheder for at være med også med kørestol og barnevogne.

Praktisk info
Toiletter

Toiletternes placering

Parkering

Parkering

Der er gode P-forhold i området omkring FFK-centret, men kom i god tid, da der kommer mange biler. Der er også mulighed for at parkere ved Frydenstrandskolen, Toyota og Glaseksperten. Følg P-vagternes anvisninger.

Mad og drikkevarer
Galleri

Se billeder fra Ladywalk

Se her

Kontakt den lokale arrangør

Har du spørgsmål angående startstedet i Frederikshavn er du velkommen til at kontakte den lokale arrangør.

Kontaktoplysninger

  • Navn: Marianne Juul Rasmussen
  • Telefon: 25 17 90 72