6.482 deltagere i Agger i 2019

6.482 deltagere i Agger i 2019

Vi ses den 25. maj 2020

6.482 deltagere i Agger i 2019

6.482 deltagere i Agger i 2019

Vi ses den 25. maj 2020

Velkommen til Ladywalk i Agger

DATO

Den 25. maj 2020
Kl. 18.30

Pris

Kr. 150,-

STED

De Sorte Huse, Agger

DISTANCE

7 eller 12 km

Ladywalk Agger

Tusinde tak til alle 6.482 seje og glade piger/damer/kvinder der deltog i årets Ladywalk i Agger.
Vejret var ingen hindring for, at der var smil og hygge overalt på pladsen.

Vi havde i år valgt et nyt udleveringssted grundet pladsmangel, og det var godt, så der i år var sidepladser til ekstra hygge på pladsen, hvor Iversen Band igen underholdte med god musik og underholdning. Uggi Larsen og hans band, var i år rykket ind i Smedien og de spillede, så nogle helt glemte at de skulle ud at gå! På ruten sad Niels Holger Holmgaard og spillede trompet, som gav hyggestemning og smil. 

Mellem regn, sol og en let brise var der en dejlig stemning på pladsen, og overalt var der ingen der var i tvivl om, at de var kommet for at gå for det gode formål og have nogle gode timer sammen med et familiemedlem, kollega , nabo eller en god bekendt fra skoletiden.

Der kom hurtigt gang i boderne, hvor der var kø ved Thisted bryghus, Grillen med Ladywalkpølserne, Sandwicherne, kaffe og kage/flødebolle bod. 

Glans kom der også over dagen, for både TV2 havde sendt det hårde skyts nemlig Ole Kloster, som ringende og spurgte om han måtte gå med som enehane på turen, for så ville han sende direkte over til Natasja Crone kl 19.30!

Jeg citere hvad han skrev til mig efterfølgende:
"Det var SÅ fantastisk, hyggeligt, interessant og perspektivrigt. Skønt at møde over 6000 mennesker, og der var bare gode vibrationer overalt. Og det faldt så godt ind i den store valgkamp dækning. At der er håb for mennesket…… Det blev til 3Xlive i 17,18 og 19 nyhederne, så nu kender mændene også til Ladywalk." 

TV Midt Vest havde både praktik hold og deres søde Vært Marlene med ude ved os og sendte også direkte herfra! Så der var næsten Tv folk overalt! Det er vi meget glade for og det er da den bedste reklame vi kan få at sende billeder og film af jer glade deltagere.

I mål blev man mødt af solen samt spejderne der udlevede Kims chips.

Dejligt at vi igen kan sige, at vi er stolte af, at være landets 2. største by i Danmarks største montionsevent for kvinder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Ladywalk i Agger den 25. maj 2020.

Det får du med i prisen...

  • T-shirt i din størrelse
  • Rygpose med indhold
  • En dejlig aften med god stemning
  • Støtter et godt formål
  • God motion
Rutebeskrivelse Praktisk info Toiletter Parkering Mad og drikkevarer Galleri
Rutebeskrivelse

Rutekort

Rutebeskrivelse

7 Km. Vi starter ved De Sorte Huse, hvor vi går op til Vesterhavet, og du vil næsten ikke tro dine egne øjne, det er så smukt. Havet, sandet hybenrosen havtorn marehalmen og det smukke hav og sand, danner rammerne om et billede sammen med glade piger, der nyder hinandens selskab. Herefter går vi et stykke ud på Agger Tange (det fredede fuglerasteområde) her ser du Lagunesøerne med masser af knopsvaner og sangsvaner, fiskehejren, galowaykvæg og måske et rådyr. Herefter går vi op på den ny betonsti den gamle arbejdsvej hvor vi ser Limfjorden og den smukke kystby Agger. Her er der en væskedepot, hvor vi kan nyde at se naturen og den lange slange af piger i ens T-shirts. Flot syn.
Vi går på syd diget, hvor vi ser Flade Sø og Lodbjerg fyr og med kik til havet på vej hjem til startstedet. Her har du måske muligheden for at se solnedgang i havet.

12 km. Vi starter ved De Sorte Huse og turen går rundt om Flade Sø. Vi starter med at gå op til Vester-havet, vi går langs den nye smukke betonsti. Også her på ruten får du fuld valuta for alle sanserne, det er så smukt. Vi har Flade Sø på sin højre hånd og Vesterhavet på din venstre hånd. Vi får en skøn og dejlig gåtur gennem heden til Lodbjerg skov. Her dufter og stråler lyngen, sandet, havet, kongens knapper mm. om kap med de glade piger der nyder hinandens selskab. I Lodbjerg skov er den første væskedepot. På ruten er der toilet muligheder og endnu et væskedepot, inden turen går på diget hjem til Agger. På diget hjem kan du være heldig at se solnedgang i havet.
På denne rute ser, mærker og dufter du også sø, hav, skov, å og fjord og naturens fugle og måske rådyr.

På begge ruter er der en ”lille” musikalsk overraskelse.
Husk at væskedepoterne først åbner når pigerne bliver sendt afsted fra pladsen, kl.18.30

Praktisk info
Toiletter

Toiletternes placering

Parkering

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder. Følg venligst hjemmeværnets og P-vagternes anvisninger. Lav samkørsel hvis det er muligt, det er hyggeligt, at køre sammen.

Der er shuttle busser sat ind fra Thyborøn/Agger færgen til startstedet og retur, ganske gratis.
Denne bus kan du også stå på hvis du bliver henvist til at holde ved Agger havn.

Kommer I i bus, vil i blive henvist til P-pladsen ved Agger Tange Feriecenter.

Mad og drikkevarer
Galleri

Se billeder fra Ladywalk

Billederne fra 2019 er nu opdateret. 

Se her

Kontakt den lokale arrangør

Har du spørgsmål angående startstedet i Agger er du velkommen til at kontakte den lokale arrangør.

Kontaktoplysninger

  • Navn: Lone Mark
  • Telefon: 40 32 14 35
  • E-mail: lone.agger2@gmail.com